Gabriel Lion julkaisi uuden singlen: ”Kelaat onks tää enne”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urbaania poppia esittävä Gabriel Lion julkaisi perjantaina uuden singlensä Dirty Margarita. Lionin läpimurtohitti Mä en haluu tietää nosti hänet keväällä 2017 kiinnostavaksi uudeksi artistiksi. Nyt se saa jatkoa uudesta julkaisusta.

– Dirty Margarita kertoo siitä, kun sulla on ollut tyypin kanssa jotain meneillään, jonka oot tyriny sen takia et oot ollu kova menenään. Tajuut vasta kun oot menettäny tän tyypin, ettei ne muut ookkaan sen erikoisempia. Sit tulee se hetki ku sä tapaat sen uudestaan tutussa paikassa ja kelaat onks tää enne vai onks tää deja-vu, Gabriel Lion kuvailee singleään.

Mä en haluu tietää on streamannut jo yli platinarajan. Marraskuussa 2017 julkaistu Ekstaasiin vahvisti sekin artistin asemaa urbaanin, kotimaisen musiikin kentällä. Turusta kotoisin oleva Gabriel Lion asuu nykyisin Helsingissä.