Suomesta uusi supertähti! 16-vuotias Joalin Loukamaa mukana Spice Girlsin luojan uudessa yhtyeessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta on saatu maailman musiikiareenoille vain kourallinen kansainvälisesti menestyneitä poptähtiä. Tuorein heistä on 16-vuotias Joalin Loukamaa, joka on mukana Spice Girls -yhtyeen luoja Simon Fullerin uudessa kansainvälisessä Now United -yhtyeessä.

Now United, Joalin Loukamaa

Now United on koottu 14 jäsenestä, jotka edustavat 14 eri maata. Yhtyeen jäsenet löytyivät pääasiassa sosiaalisen median välityksellä. Joalin on syntynyt Suomessa, mutta asuu nykyisin Meksikossa.

Taannoin yhtye vieraili suositussa James Cordenin Late Late Show’ssa, jossa se teki Yhdysvaltojen televisiodebyyttinsä. Samoihin aikoihin julkaistiin yhtyeen musiikkivideo What Are We Waiting For, joka kuvattiin Koreassa.

Musiikkivideon kuvausten jälkeen Joalin lähetti maailmalta myös oheiset videoterveiset Staran lukijoille. Katso video tästä alta.

Taannoin 12-henkinen yhtye käväisi tutustumassa Joalin kotimaahan, sillä se vieraili Helsingissä ja julkaisi visiitistä myös videokoosteen verkossa. Yhtye vieraili muun muassa lehdistötilaisuudessa ja tietenkin kokeili suomalaista saunaa.