Miesten päiväuni rannalla – popkaunotar bikineissä Mykonosin saarella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kreikan Mykonos tunnetaan bilettäjien ja auringonpalvojien saarena, jonka rannoilla musiikki soi aamusta iltaan ja jonne Euroopan eliitti ja tunnetut julkkikset kokoontuvat nauttimaan luksussaaren tunnelmasta. Myös poptähti Perrie Edwards lomailee tällä hetkellä Mykonosilla.

Perrie ja hänen poikaystävänsä, jalkapallotähti Alex Oxlade Chamberlain, kuvattiin lomailemassa Kreikassa sijaitsevalla saarella eilen.

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little Mix -tyttöbändin riveissä. Hänestä nousi yhtyeen tunnetuin tähti seurusteltuaan One Direction -yhtyeen Zayn Malikin kanssa, mutta suhde päättyi eroon.

💙

A post shared by Perrie Edwards ✌️🌻 (@perrieedwards) on

Splash
Splash
Splash