Vanhukset katosivat vanhainkodista – olivat karanneet hevifestareille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikki on monille elämäntapa, josta ei luonnollisestikaan pääse eroon edes eläkepäivillä. Viime viikonloppuna Saksassa tapahtui erikoinen tilanne, kun kaksi vanhusta karkasi vanhainkodista hevifestareille. Saksalaisen Deutsche Welle -lehden mukaan vanhainkoti huomasi perjantaina, että kaksi sen vanhuksista ei ollutkaan paikalla.

PÄIVITYS: Uutistoimisto AP kertoo, että Deutsche Wellen uutinen ei pidä kaikilta osin paikkaansa. Uutistoimiston mukaan miehet olivat mielenterveyspotilaita, jotka olivat karanneet vanhainkodin sijaan hoivakodista ja löytyneet hevifestareiden sijaan Wackenin kylästä ja he olivat sekavassa mielentilassa.

Vanhainkodin henkilökunta ilmoitti vanhusten katoamisesta poliisille, joka käynnisti heidän etsintänsä. Lopulta monien vaiheiden jälkeen etsinnät päättyivät onnellisesti, sillä kadonneet vanhukset löytyivät verrattain hyväkuntoisina kolmelta aamuyöllä.

Löytöpaikka oli kuitenkin hyvin poikkeuksellinen, sillä vanhukset olivat menneet maailmankuuluille Wacken Open Air -hevifestareille. Festarireissun jälkeen vanhukset palautettin takaisin vanhainkotiin taatusti paria mehukasta tarinaa rikkaampana.

Wacken Open Air on maailman suurimpia ellei jopa maailman suurin hevifestari, ja se on vuosittain loppuunmyyty. Tänään tapahtuma ilmoitti, että vuoden 2019 festivaaleille on myyty jo nyt yli 25.000 kolmen päivän lippua, eli ensi vuoden tapahtumassa on jo nyt vähintään 75.000 kävijää.