Perhe väittää: ”Zombie Boyn kuolema ei ollut itsemurha!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Zombie Boyna tunnetuksi tullut kanadalainen malli Rick Genest kuoli viime viikolla. Poliisit julistivat 32-vuotiaan miehen kuoleman olleen itsemurha. Perhe on eri mieltä asiasta.

Rick Genest oli kuollut pudottuaan asuntonsa parvekkeelta talon kolmannesta kerroksesta. Viranomaisten mukaan mies oli hypännyt, mutta Genestin sukulaiset ja ystävät väittävät miehen pudonneen parvekkeelta vahingossa. He olivat jo aiemmin panneet merkille parvekkeen vaarallisuuden, kuten huonot kaiteet.

Mies oli sanonut hetkeä ennen kuolemaansa tyttösystävälleen menevänsä tupakalle. Tyttöystävä löysi hänet myöhemmin maasta kuolleena, ja nainen on edelleen sairaalahoidossa shokin takia.

Perhe väittää, että Genestillä oli runsaasti tulevaisuudensuunnitelmia, eikä hän jättänyt minkäänlaista itsemurhaviestiä jälkeensä. Kaikki pitivät häntä muut huomioon ottavana henkilönä, joten olisi ollut outoa, mikäli hän olisi vain riistänyt hengen itseltään, miehen manageri Karim Leduc kertoo People-lehdelle.

ZOMBIE BOY OFFICIAL PRESS RELEASE MONTREAL, August 3rd 2018 The statement made by the police of Montreal is accurate in terms of time and location. Zombie Boy’s death occured in Montreal’s Plateau–Mont Royal neighborhood on Wednesday. The classification of his death is yet to be determined, contrary to reports. We received the bad news early afternoon yesterday and members of the Dulcedo team rushed to support his family and loved ones, in this dark and difficult moment. We want to offer them our deepest condolences. Dulcedo Management is shocked and saddened by this tragedy. Zombie Boy, Rico, was loved by everyone who had the chance to meet and know him. Icon in the artistic scene and in the fashion and entertainment industries, this innovator has charmed all hearts. As you can expect, this is an incredibly difficult time for everyone involved. We ask that the privacy of his family be respected as they grieve and in the next coming days, an official statement will be made by his family. – Dulcedo Management

A post shared by Zombie Boy (@zombieboyofficial) on