Perhe väittää: ”Zombie Boyn kuolema ei ollut itsemurha!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Zombie Boyna tunnetuksi tullut kanadalainen malli Rick Genest kuoli viime viikolla. Poliisit julistivat 32-vuotiaan miehen kuoleman olleen itsemurha. Perhe on eri mieltä asiasta.

Rick Genest oli kuollut pudottuaan asuntonsa parvekkeelta talon kolmannesta kerroksesta. Viranomaisten mukaan mies oli hypännyt, mutta Genestin sukulaiset ja ystävät väittävät miehen pudonneen parvekkeelta vahingossa. He olivat jo aiemmin panneet merkille parvekkeen vaarallisuuden, kuten huonot kaiteet.

Mies oli sanonut hetkeä ennen kuolemaansa tyttösystävälleen menevänsä tupakalle. Tyttöystävä löysi hänet myöhemmin maasta kuolleena, ja nainen on edelleen sairaalahoidossa shokin takia.

Perhe väittää, että Genestillä oli runsaasti tulevaisuudensuunnitelmia, eikä hän jättänyt minkäänlaista itsemurhaviestiä jälkeensä. Kaikki pitivät häntä muut huomioon ottavana henkilönä, joten olisi ollut outoa, mikäli hän olisi vain riistänyt hengen itseltään, miehen manageri Karim Leduc kertoo People-lehdelle.

https://www.instagram.com/p/BmBtw27llkQ/?taken-by=zombieboyofficial