Claudia Romanin vartalosta ei kurveja puutu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Äskettäin hän poseerasi yllättäen suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa sosiaalisessa mediassa.

Nyt MyPan paita on saanut jo lähteä yltä ja tilalle on tullut näyttävät punavalkoiset bikinit. Ne yllään julkkiskaunotar herutteli kameran edessä Miamin South Beachilla, jossa hän esitteli kuvaajille erityisesti kurvikasta takapuoltaan.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash