Mies raiskasi ponin – jäi rysän päältä kiinni kesken aktin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oklahomassa sijaitsevassa Inolan maalaiskunnassa on pidätetty eläimeen sekaantunut mies. Hän oli penetroitunut poniin niityllä. Aktin oli nähnyt ensimmäisenä hevoaitauksen ohi töihin matkalla ollut paikallinen.

Nainen näki pellolla alastoman miehen, joka harrasti seksiä ponin kanssa. Silminnäkijä oli soittanut omalle naapurilleen, joka saapui paikalle tyttärensä kanssa katsomaan tilannetta. Mies lopetti ponin raiskaamisen vasta, kun tytär alkoi kuvata videota tapahtumista.

Paikalle oli soitettu myös viranomaisia. Poliisit pidättivät 29-vuotiaan Tyler Schlosserin julkisesta siveettömyydestä ja eläimeen sekaantumisesta. Video on toimitettu poliisin tutkittavaksi, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi

– Ainoa syy minkä kykenimme keksimään tapaukselle oli ett joku olisi antanut hänelle huumeita. Joku oli ehkä pannut aineita hänen juomaansa. Hän tuli juoman jälkeen huonovointiseksi ja menetti hallinnan. Keskustelin hänen kanssaan, mutta hän ei muistanut tapauksesta mitään. Nyt hän voi jo paremmin, isoisäpuoli kertoi.