Kesä ei ole vielä ohi! Lähde viikonloppuna road tripille

Matkailu · Terhi Piiroinen

Syksyllä ja talvella on runsaasti aikaa matkustella ulkomaille tai kököttää kotisohvalla leffoja tuijotellen. Suomen kesä on tarjoillut poikkeuksellisen runsaasti aurinkoisia hellepäiviä, mutta niitä kannattaa vaalia pitkälle syksyyn asti.

Yksi hauska tapa on nauttia loppukesän automatkoista. Pakkaa perhe, kaverit tai rakas mukaan ja lähtekää ex-tempore reissulle kansallispuistoon, nähtävyyksien äärelle tai vaikkapa telttaretkelle meren rannalle.

Automatka on osa reissua, jonka aikana ei sovita aikataulusta. Ideana on, että myös road tripin aikana on mahdollista pistäytyä mielenkiintoisiin paikkoihin hetken mielijohteesta.

Yhden viikonlopun aikana ehtii näkemään monta mielenkiintoista paikkaa. Pääkohteena voi olla vaellusreitti, kylpylävierailu tai makumatkailu. Majoitusta ei kuitenkaan aina kannata varata etukäteen, mikäli ei ole varma lopullisesta lomakohteesta reissuun lähtiessään.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.