Voi ei! Max Joseph lopettaa Catfish-sarjassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Catfish -deittihuijarit -niminen televisiosarja kertoo valeprofiileja netissä tehneistä ihmisistä ja heidän uhreistaan. MTV-kanavalla esitetyn sarjan juontajina toimivat ihastuttavat Nev Schulman ja Max Joseph. Max on ilmeisesti jättämässä sarja kuuden vuoden jälkeen.

Deittihuijarin uhriksi joutunut Nev Schulman halusi tehdä kokemuksistaan dokumenttielokuvan. Sen pohjalta luotiin sarja, jossa Nev ottaa kiinni deittihuijareita yhdessä charmantin Max Josephin kanssa. Nyt superkaksikon tiet ovat eroamassa.

Max Josephin kerrotaan lähtevän kohti uusia haasteita elokuva-alalla. Nev kertoi asiasta pitkällä Instagram-päivityksellään, jolla hän myös kiittää Maxia yhteisistä työvuosista. Kaksikosta on tullut parhaat kaverukset Catfish-ohjelman myötä.

Well my grey-haired friend, MJ Snores, The Sass-Master, Mr. won’t touch a hotel blanket to his bare skin, it looks like you’ve ridden your last Holiday Inn Express elliptical for awhile. I’m gonna miss you. Working with Max on #Catfish has been a blast. What started as a casual friendship quickly turned into a brotherhood. Over the last six years I've learned as much about the internet and society as I have about myself, Max being there and helping me through every step of the way. In that sense, Max isn't just a co-host, he's a partner, therapist and brother. His ability to listen, empathize and advise is astounding and has made me a better man. Nobody cuts through the noise and dishes the hard truth better than he does. I'm going to miss him a lot. He's my best friend. Period. And of course one of the best colleagues anyone could hope for. As sad as I am that Max is leaving the show, it brings me great joy to know that he is following his heart. While selfishly I'd love to keep him all to myself, the world needs more passionate, creative people and we’ll all benefit from his work to come. If you don't already know about Max's amazing projects as a filmmaker, check out his website maxjoseph.com. Good luck my friend…and no excuses for not facetiming in from time to time. I know your front-facing camera works. Love you brother.

A post shared by Nev Schulman (@nevschulman) on