Paranormaalien ilmiöiden tutkija: ”Elviksen henki kummittelee yhä!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Paranormaaleja ilmiöitä tutkiva Barri Ghai tapaa henkimaailman olentoja ammatissaan. Kummitusmetsästäjä paljastaa nyt, että 41 vuotta sitten kuolleen laulaja Elvis Presleyn henki ei ole päässyt vieläkään lepoon.

Help My House is Haunted -sarjassa esiintyvä Barri Ghai on nyt kertonut, että ihmiset ovat valittaneet usein Elvis Presleyn hengen tulleen heidän luokseen. Mies sanoo laulajan kummituksen olevan levoton, ikään kuin sillä olisi asiaa tai selvittämättömiä seikkoja historiassaan.

Daily Star -lehdelle haastattelunsa antanut Barri Ghai sanoo, että salaliittoteoriat Elviksen elämisestä voidaan unohtaa. Sen sijaan laulajan henki on läsnä edelleen, eikä kummitus ole saanut rauhaa tai lepoa Elviksen kuoleman jälkeen.