Meksiko voitti Cosplay-mestaruuden – esitys kuin Street Fighterista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cosplay on maailmanlaajuisesti suosittu harrastus, jossa ihmiset pukeutuvat tunnetuiksi viihdemaailman hahmoiksi. Inspiraation lähteenä asukokonaisuuksille saattavat olla animesta, magnasta, sarjakuvista, peleistä tai elokuvista tutut hahmot. Lajin harrastajat ovat yleensä teini-ikäisiä tai nuoria aikuisia.

Japanissa on järjestetty World Cosplay Summit -niminen tapahtuma, jossa 36 maata on kilpaillut pukujensa paremmuudesta. Voittajaksi valikoitui Meksikon joukkue, joka oli luonut asukokonaisuutensa Street Fighter -pelin tyyliin.

Asujen valmistaminen vaatii toisinaan suunnattomasti luovuutta ja kekseliäisyyttä. Suomessa cosplayta on harrastettu 90-luvulta saakka. Myös Suomi on osallistunut useana vuonna World Cosplay Summitiin.

Está publicación es muy especial ya que este par de talentos mexicanos ganaron el día de hoy el primer lugar en el World Cosplay Summit! Nos llena de alegría y orgullo ver que una vez más el talento mexicano nos representó de una manera espectacular internacionalmente, nos traemos otros campeones más a casa, esto nos demuestra una vez más la cantidad de talento y calidad de cosplay qué hay en nuestro país, enhorabuena muchachos! Muy merecido con un performance maravilloso! Cosplayers: @bananacospboys Personajes: Chun Li y Dhalsim de Street Fighter . . . . . . . . . . . . . . #cosplay #cosplayers #cosplayer #cosplayboy #cosplayboys #cosplaycouple #wcs #worldcosplaysummit #wcs2018 #worldcosplaysummit2018 #winners #champions #chunli #chunlicosplay #chunlichallenge #streetfighter #streetfightercosplay #dhalsim #dhalsimcosplay #mexicancosplayer #mexicancosplayers #cosplayphotography #cosplayphotoshoot #cosplayphotographer #cosplaylife #cosplaygoals #cosplaying #cosplaysexy #crossplay #crossplayer

A post shared by Mexican Cosplayers (@mexicancosplayers) on

Judgement day: FINNISHED! 😘 😁 Props have been weighed, costumes have been judged, intro video has been filmed and our…

Publiée par World Cosplay Summit Team Finland sur Mardi 31 juillet 2018