TV-haastattelulle yllättävä käänne – kissa varasti huomion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun lemmikkieläimet kaipaavat huomiota, eivät ne kysy aikaa ja paikkaa. Erään tutkijan hellyydenkipeä kissa on aiheuttanut koomisen tilanteen kesken televisiolähetyksen.

Hollantilainen ajankohtaisohjelma Nieuwsuur haastatteli taannoin puolalaista politiikan tutkijaan, Jerzy Targalskia. Puolan korkeimman oikeuden tuomareiden pakonalaista erottamista koskeva haastattelu sai yllättävän käänteen Targalskian Lisio-kissan ansiosta.

Kissa päätti kesken televisiolähetyksen kiivetä miehen olkapäälle. Targalski jatkoi haastattelun antamista Lision huitoessa häntäänsä hänen kasvojen edessä.

Sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota herättänyttä tapausta verrattiin BBC-kanavalla viime vuonna nähtyyn välikohtaukseen. Siinä Pohjois-Korean asiantuntija Robert E. Kellyn haastattelutilanteen yllättivät hänen lapsensa.