Televisiohaastattelu keskeytyi yllättävällä tavalla – haastateltavan lapset photobombasivat lähetyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suorat lähetykset eivät aina mene suunnitelmien mukaisesti. BBC-kanavan haastattelu sai taannoin odottamattoman käänteen, kun Etelä-Korean asiantuntija Robert E. Kelley joutui omien lastensa photobombaamaksi suorassa lähetyksessä.

Kesken BBC World News -uutiten Skype-haastattelun Kellyn taakse ilmestyi hänen tanssiva tyttärensä. Miehellä ei vaikuttanut olevan hajuakaan asiasta ennen kuin uutisten juontaja huomautti hänelle siitä. Pian huoneeseen ilmestyi myös toinen lapsi.

Tämän jälkeen ovesta ryntää sisään ärsyyntyneen oloinen nainen, joka nappaa lapset mukaansa. Lopulta nainen sulkee oven koomisen näköisesti, kuin vältellen epäonnisesti kuvaan joutumista. Etelä-Korean presidentin korruptioskandaalia koskeva haastattelu jatkuu, vaikka huoneen ulkopuolelta kantautuu itkua.