Antti Tuiskulle merkittävä uusi aluevaltaus: ”Tavoite saada tähtiä syttymään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Huawei jatkaa Suomessa määrätietoista brändityötään julkistamalla yhteistyön Antti Tuiskun kanssa. Tuisku on yksi Suomen valovoimaisimmista tähdistä, jonka arvot ja persoona yhdistyvät luontevasti Huawein brändiin.

– Antti on positiivinen, persoonallinen ja laajasti pidetty. Antin kasvutarina alaa ravistelevaksi suunnannäyttäjäksi ja tyyli-ikoniksi puhuttelee. Näemme siinä paljon samaa kuin Huawein nousussa yhdeksi maailman johtavista älypuhelinvalmistajista, Huawei Suomen markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki kertoo.

– Jokaisella meillä on ihmisiä tai asioita, jotka saavat meidät loistamaan ja jotka tekevät meistä oman elämämme tähtiä. Meidän tavoite Huawein kanssa on saada mahdollisimman monta uutta tähteä syttymään ja tuikkimaan, Antti Tuisku kommentoi tulevaa yhteistyötä.