Seitsemän päivän seksihaaste! Pane parisuhde kuntoon – kirjaimellisesti

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Rakastelu on maailman nautinnollisin keino osoittaa kumppanille hellyyttä ja suuria tunteita. Toisinaan parisuhteessa koittaa kuivempia kausia, ja jos seksittömyyteen ei reagoida tarpeeksi ajoissa, voi koko liitto lähteä pikkuhiljaa erkanemaan.

Seksi on kuin liima, mikä sitoo kumppanukset toisiinsa. Yleensä parisuhteen seksuaalinen aktiivisuus nousee yksinkertaisesti harrastamalla enemmän seksiä. Kyseessä on yksi ihmisen perustarpeista, joka vaikuttaa myönteisesti hyvinvointiin ja terveyteen.

Popsugar on nyt aloittanut haasteen, jossa pariskuntia kehoitetaan harrastamaan seksiä viikon ajan joka päivä. Ai, miten niin ei muka onnistu? Kyllä onnistuu, kunhan oman ajan priorisoi oikein ja sitoutuu noudattamaan haasteen kunnialla loppuun.

Sinkut voivat varioida haasteen omaksi masturbointiviikokseen. Haastetta voi myös jatkaa halutessaan pidempään tai ottaa siitä esimerkiksi kerran kuukaudessa toteutettavan tavan ylläpitää parisuhteen parempaa rakkauselämää.

Päivä 1. Harrasta seksiä. Vinkki: Harrasta seksiä aamulla.

Päivä 2. Harrasta seksiä. Vinkki: Harrasta seksiä uudessa paikassa.

Päivä 3. Harrasta seksiä. Vinkki: Ota mukaan seksivälineitä.

Päivä 4. Harrasta seksiä. Vinkki: Keksity esileikkiin.

Päivä 5. Harrasta seksiä. Vinkki: Kokeile uutta asentoa.

Päivä 6. Harrasta seksiä. Vinkki: Harrasta seksiä suihkussa.

Päivä 7. Harrasta seksiä. Vinkki: Toteuta jokin fantasiasi.