Hengenpelastajan reaktio paljasti – näin tunnistat hukkuvan ihmisen uima-altaassa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Hengenpelastajan työ vaatii raudanlujaa tarkkaavaisuutta ja nopeaa reagointikykyä. Muussa tapauksessa hukkuvan apuun saattaa ehtiä vasta siinä vaiheessa, kun on jo liian myöhäistä.

Youtuben Lifeguard Rescue -kanavan tuoreella videolla nähdään vaarallinen tilanne, joka olisi saattanut jäädä monilta huomaamatta. Yksi altaassa olleista lukuisista lapsista menetti otteen kellukkeestaan syvässä päässä.

Onneksi hengenpelastaja huomasi tilanteen. Videolla nähdään, kuinka nopeasti hän hyppää altaaseen pelastaakseen pojan.

Samankaltaisilta tilanteilta ei ole vältytty samaisessa uima-altaassa aikaisemminkaan. Vain noin viikkoa aikaisemmin Youtube-tilillä julkaistiin video, jossa hengenpelastaja reagoi uskomattomalla nopeudella pelastaakseen hukkumisvaarassa olevan lapsen.