Duudsonit-Jukka kihloihin! Onnea hehkuva rakas 15 vuotta nuorempi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa menestyksekkäästi uraa luova 37-vuotias Duudsoneista tuttu Jukka Hildén on mennyt kihloihin. Mies ilmoitti Instagramissa rengastaneensa Youtube-tähti Chachi Gonzalesin. Duudsoni ylistää nuorta rakastaan.

– Olemme kihloissa! Rakastan häntä, miten aito, hyväsydäminen ja hurjasti rakastava hän on. Hän tekee minut todella, todella onnelliseksi. Haluan viettää hänen kanssaan koko elämäni. Toivottavasti myös te kaikki muut löydätte onnen elämäänne, Jukka Hildén kirjoitti Facebookissa.

Pohjanmaalta Hollywoodin ponnistaneet Duudsonit ovat sopeutuneet erinomaisesti Kalifornian auringon alle. Jukka Hildénin kihlattu on 22-vuotias meksikolaissyntyinen kaunotar, joka myöntää omalla Youtube-kanavallaan, että ei ole ikinä ennen tuntenut samanlaisia fiiliksiä kuin suomalaisen Jukan kanssa. Stara onnittelee pariskuntaa lämpimästi!