Kim Kardashianin huolestuttava kommentti: ”Haluan olla kaikista laihoin!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muhkeilla muodoilla varustettu realityjulkkis Kim Kardashian on aloittanut tämän vuoden alussa tiukan kuntokuurin. Nainen on laihtunut alle 50-kiloiseksi, ja hänen perheensä sekä aviomiehensä Kanye West on osoittanut huolensa asiasta.

Closer-lehti on saanut kuulla Kim Kardashianin lähipiiristä, että naisen tavoitteena on olla koko sisarusparven hoikin. Hänellä on viisi siskoa, jotka kaikki ovat eri mallisia vartaloiltaan. Huippumallina työskentelevä Kendall Jenner on luonnostaan laiha, mutta Kim yrittää ilmeisesti päästä samanlaiseen figuuriin intensiivisen treenaamisen ja niukan ruokavalion avulla.

Kim Kardashianin sisarukset ovat moittineet naista anorektiseksi. Kim naureskeli äsken, että ei ole anorektinen, koska painaa edelleen 47,5 kiloa. Hän on 159 senttimetriä pitkä.

Hmmm what should I wear tonight?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on