Girls-sarjan tähti Lena Dunham alastomana somessa – syy lyö jokaisen ällikällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

HBO-kanavan suositun Girls-sarjan tähti Lena Dunham osallistui taannoin New Yorkissa järjestettyyn Met-gaalaan, josta hänet kiidätettiin kesken illan sairaalahoitoon teho-osastolle endometrioosin takia. Rohkeista kuvistaan tunnettu televisiotähti poseeraa nyt somessa kokonaan ilman vaatteita.

Lena Dunham on nimittäin julkaissut Instagramissa valokuvan itsestään täysin alastomana. Nainen itse perustelee kuvaansa kansallisella nahkakäsitöiden teemapäivällä sekä kansallisella sitruunapiirakan teemapäivällä.

Lisäksi televisiotähti kertoi juhlivansa kohdunpoistonsa 9-kuukautispäivää, joten Dunhamilla on hyvin poikkeukselliset perustelut alastonkuvalleen. Hän kertoo kokeneensa kovia sairautensa vuoksi, mutta kertoo samalla valinneensa lopulta itsensä.

Today is National Leathercraft Day, National Relaxation Day and National Lemon Merengue Pie Day. It’s also the 9 month anniversary of my hysterectomy. I’ve never celebrated the 9 month anniversary of anything and I realized last night why that number feels so funny- I won’t ever do it the way I planned to. My body is mostly healed and every day I find a new bruise on my heart, but today I offer myself gratitude: from the most pained place, I somehow knew to choose myself. The purest glint of who we are and know we can be is always available to us, calm and true at our center. My friend Paul named my uterus Judy, and when she was being uppity we called her out, hence the tattoo on my ribs, which hurt like fuck even through the pain meds: #RIPJudy. Today I give thanks for Judy, for her graceful exit and for this body, which is stronger than I’ve ever given it credit for. Happy Giving Birth To Myself Day.

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham) on

Dunham on puhunut julkisuudessa avoimesti endometrioosistaan. Sairauden olisi pitänyt kadota viime huhtikuussa suoritetun leikkauksen jäljiltä, mutta tähti on todennut sen saattavan vielä palata jonain päivänä. Endometrioosi on kivuliaana tunnettu sairaus, joka saattaa aiheuttaa lapsettomuutta. Siinä kohdun limakalvon kudosta alkaa kasvamaan kohdun ulkopuolella. Hoitotoimenpiteitä ovat leikkaus ja hormonaalinen hoito.