Scott Disick ei ole päässyt yli Kourtney Kardashianista – palaisi parisuhteeseen epäröimättä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime syksystä saakka 19-vuotiaan malli Sofia Richien kanssa seurustellut 35-vuotias Scott Disick ei ole päässyt yli Kourtney Kardashianista. Asiaa ei helpota se, että nyt hänen pitkäaikainen kumppaninsa ja lastensa äiti on jälleen sinkku.

Scott Disickin ja Sofia Richien suhde on on-off -tasolla.

People-lehti kertoo nyt Scott Disickin olevan onnensa kukkuloilla kuultuaan ex-tyttöstävänsä Kourtney Kardashianin ja Younes Bendjiman erosta. Kukaan ei yllättyisi, mikäli Scott Disick aloittaisi exänsä liehittelemisen.

Lähipiirin mukaan mies palaisi Kardashianin kainaloon empimättä.

Julkkispari Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin yhdeksän vuotta kestänyt seurustelu päättyi vuonna 2015, kun railakkaasti juhlinut perheenisä yllätettiin puristelemassa ex-tyttöystävänsä takapuolta. Scott sai uuden tilaisuuden vuoden 2016 lopulla, mutta mies pilasi sen.