Vuoden baseball-heitto on tässä! Näitä leiskautuksia harvoin näkee

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime lauantaina nähtiin kaikkien aikojen baseball-heitto, kun Oakland Athleticsin pelaaja Ramón Laureano ratkaisi kiperän pelitilanteen uskomattomalla suorituksella. Mies heitti pallon suoraan syöttäjän räpylään 98 metrin päästä.

Baseball-joukkue Oakland Athletics voitti Los Angeles Angels of Anaheimin lukemin 7-0. Pelin paras osuus oli kuitenkin 24-vuotiaan Ramón Laureanon tekemä heitto. Suoritusta on kuvailtu vuoden parhaaksi, ellei jopa koko baseball-historian upeimpien heittojen joukkoon kuuluvaksi.

Ensin hän otti nätin kopin kentän takalaidalla. Mies singautti pallon suoraan takaisin kotipesään aiheuttaen samalla kentällä juosseelle pelaajalle palon. Pallo kulki 321 jalkaa, eli 97,84 metriä.