Karhu jäi autoon jumiin – poliisi pelasti ampumalla takalasin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kaliforniassa sijaitsevan El Doradon poliisiviranomaiset ovat turvautuneet erikoisiin keinoihin vapauttaakseen henkilöauton sisään jääneen karhun. Poliisin kojelautakameran kuvaama tapahtumavideo on julkaistu nettiin.

South Lake Tahoella asuva perhe huomasi karhun menneen sisälle yhteen heidän ajoneuvoistaan. Karhu oli stressaantunut tilanteesta. Poliisi päätti vapauttaa eläimen ampumalla ajoneuvon takaikkunaan hernepussipanoksilla.

Neljä laukausta riitti rikkomaan ikkunan, eikä panoksista ollut vaaraa ajoneuvon sisällä olleelle karhulle. Mesikämmen säntäsi karkuun minkä käpälistään pääsi. Poliisit muistuttavat, että edes syrjäseuduilla asuvien ihmisten ei tulisi pitää ajoneuvon ovia avoinna.