Kissanpentujen Super Bowl – suloisin urheiluottelu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hallmark Channel järjestää vuosittain kissanpennuille oman amerikkalaisen jalkapallon superottelun. Kitten Bowl esitetään vuosittain varsinaisen Super Bowlin yhteydessä ottelupäivänä. Nyt pienet kisuliinit ovat päässeet harjoittelemaan lajia.

Kissanpennut valmistautuvat tulevaan Kitten Bowl -otteluun treenaamalla. Vain muutaman kuukauden ikäiset tassusankarit leikkivät pallon kaltaisilla välineillä ja aiheuttavat välittömästi ihastuneita katseita osakseen. Tämän suloisempaa urheilulajia saa hakea.

Kyseessä on jo kuudes kerta, kun kissat pääsevät esittämään oman versionsa suositusta urheiluottelusta. Seuraava Super Bowl pelataan 3. helmikuuta vuonna 2019. Kyseessä on 53. NFL:n loppuottelu. Matsi pelataan Mercedes-Benz Stadiumilla Atlantassa.