Maailman vaaleanpunaisin nainen esitteli kotinsa – pinkin yliannostus?

Koti & Asuminen Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Los Angelesin West Hollywoodissa asuu nainen, joka tunnetaan hänen pinkistä elämäntyylistään. Nainen rakastaa pinkkiä ja kaikkia vaaleanpunaisen eri sävyjä niin paljon, että hänen kotinsakin on pelkästään niihin värisävyihin verhottu.

Kitten Kay Sera -niminen nainen on ottanut vaaleanpunaisen sävyn tavaramerkikseen. Sera on viettänyt vaaleanpunaista elämäntyyliään jo 1980-luvulta saakka. Nyt hän esittelee Insider-kanavan julkaisemalla videolla omaa pinkkiä kotiaan.

Kaikki kodin pinnat, huonekalut ja naisen vaatteet hehkuvat pinkkeinä, ja jopa naisen koira on värjätty sopimaan Seran elämäntyyliin. Nainen ei ole saada pinkistä tarpeekseen. Vaaleanpunainen väri tekee Kitten Kay Seran niin onnelliseksi, että hän ei tule ikinä vaihtamaan sitä mihinkään muuhun väriin.