Mitkä kurvit! Sara Sieppi julkaisi seksikkään sänkykuvansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miss Suomi Sara Sieppi täytti tänä vuonna 27 vuotta. Sara Sieppi ja hänen muusikkopoikaystävänsä Roope Salminen viettivät syntymäpäiviä yhdessä lomailemalla Lapissa, minkä lisäksi pariskunta on muutenkin matkustellut suhteensa aikana säännöllisesti myös ulkomaille.

Nyt platinanvaaleiksi hiuksensa värjännyt Sara Sieppi ihastutti hänen 125.000 Instagram-seuraajaansa kuvalla, jossa hän istuskelee sängyllään. Kuvassa naisella on yllä pikkuruinen toppi, jonka antava kaula-aukko saa katsojan kiinnittämään huomionsa suoraan naisen näyttävään rintavakoon.

Kuvan yhteydessä nainen kertoo olevansa nyt pitkästä aikaa kotona. Sara Siepin mukaan hänen kesänsä on ollut niin vauhdikas, että hänen omille ajatuksilleen ei ole jäänyt tilaa. Nainen odottaa luottavaisin mielin syksyä, josta on tulossa hänen mukaansa varmasti hyvä.