Bella Hadid seksikkäänä bikineissä – tätä vartaloa kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bella Hadid on nopeasti noussut yhdeksi mallimaailman tunnetuimmista kasvoista yhdessä isosiskonsa Gigin kanssa. 21-vuotias kaunotar on upea näky sekä muotilehtien palstoilla että näytöslavoilla, mutta siitä huolimatta Hadidkin on kertonut aiemmin kärsivänsä masennuksesta itsetunto-ongelmien vuoksi.

Nyt Bella Hadid julkaisi hänen Instagram-kanavallaan seksikkään kuvan, jossa nainen nähdään pienissä bikineissä. Kuvassa Hadid näyttää nauttivan auringosta uima-altaalla täysin siemauksin mustissa bikineissä, joissa on säihkyvät olkaimet.

Bella Hadid on ollut viime aikoina paljon uutisotsikoissa myös rakkauselämänsä vuoksi. Naisen on huhuttu palanneen yhteen suositun RnB-tähden The Weekndin kanssa. Entiset sydänkäpyset on nähty muun muassa ravintolaillallisilla yhdessä.

🖤

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on