Lily Aldridge esitteli kotinsa – näin hulppeasti supermalli asuu

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -brändin tunnetuimpiin malleihin lukeutuu Lily Aldridge, joka sai Victorian enkelin tittelin vuonna 2010. Nyt 32-vuotias malli pääsi esittelemään kotiaan suositun sisustuslehden kuvaamana.

Lily Aldridge esittelee todella kaunista kotiaan uudessa Architectural Digest -kanavan julkaisemassa Open Door -videosarjan jaksossa.

Lily Aldridge asuu Nashvillen kodissaan yhdessä aviomiehensä Caleb Followillin ja heidän kuusivuotiaan Dixie tyttärensä kanssa. Aldridge on myös ilmoittanut hetki sitten odottavansa tällä hetkellä toista lasta.

Lily Aldridge on halunnut pitää kotinsa sisustuksen mahdollisimman kotoisana, mutta kuitenkin harkittuna. Hän itse luonnehtii sisustusta sekoituksena englantilaista maalaistaloa ja marokkolaista tyyliä.