Victoria’s Secret -malli Lily Aldridge raskaana: ”Yllätys!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -brändin tunnetuimpiin malleihin lukeutuu Lily Aldridge, joka sai Victorian enkelin tittelin vuonna 2010. Malli nähtiin tuolloin merkin muotinäytöksessä, jossa hän sai ensimmäistä kertaa selkäänsä kuuluisat Victoria’s Secretin enkelinsiivet.

Nyt 32-vuotias Lily Aldridge on ilmoittanut seuraajiensa yllätykseksi ja iloksi odottavansa toista lasta. Naisella on jo entuudestaan kuusivuotias Dixie-niminen tytär hänen aviomiehensä Caleb Followillin kanssa, mutta nyt Dixie on viimein saamassa itselleen pikkuveljen tai -siskon.

Lily Aldridge ilmoitti iloiset raskausuutisensa Instagram-kuvalla, jossa nainen poseeraa bikineissä rannalla. Kuvassa näkyy jo naisen somasti pyöristynyt alavatsa, minkä lisäksi mallikaunotar oli kirjoittanut otokseen kuvatekstiksi: ”Yllätys!”.

🤗🤗🤗 SURPRISE🤗🤗🤗

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on