Syöpä vei BB-Janita Lukkarisen hiukset: ”Jotain niin käsittämätöntä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin miten useista televisiosarjoista tunnetuksi tullut suomalainen realitytähti Janita Lukkarinen paljasti sosiaalisessa mediassa sairastuneensa aggressiiviseen syöpään ja saavan jo hoitoja sairaalassa. Nyt hoito on edennyt niin pitkälle, että Janita on menettänyt hiuksensa.

https://www.instagram.com/p/BmrIIRMhCdv/

Realitykaunotar kiittää vuolaasti häntä tukeneita fanejaan.

– En olisi ikinä pystynyt olemaan näin vahva tämän asian edessä ilman teitä kaikkia. Mä en edes itkenyt, kun mun hiukset lähti. Mä olen vihdoin vapaa mun hiuksista ja tää fiilis on jotain niin käsittämätöntä, Janita kirjoittaa Instagramissa.

https://www.instagram.com/p/BmY0q6rhLoG/

– Vaikka mä menisin pois, mä tekisin sen tyylillä, enkä katuisi päivääkään tästä matkasta. Mä olen saanut niin paljon rakkautta osakseni ja saanut niin monet avaamaan silmänsä elämälle ja sille, mikä merkitsee ja vain sillä on väliä. Tää matka on ollut niin opettavainen, kaikille meille, ja joka päivä mä opin lisää ja te kuljette sen mun vierellä, mikä on jotain niin uskomatonta, Janita lisäsi.

Janita Lukkarinen tuli tunnetuksi jo vuonna 2012 Big Brother -realitysarjasta, josta hän poistui kesken kauden yritettyään sitä ennen paeta talosta hätäuloskäynnistä. Sittemmin Janita on nähty muun muassa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island -sarjoissa.