Ohikulkija riensi auttamaan kolaroinutta – mies lähtikin pakoon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa Melbournessa asuva mies oli puistossa ollessaan huomannut maantieltä ojaan ajaneen auton. Hän oli mennyt auttamaan autonsa kolaroinutta miestä ja lähestynyt onnettomuuspaikkaa, mutta kävi nopeasti ilmi, että mies ei kaivannutkaan apua.

Ohikulkija oli mennyt kameran kanssa hieman lähemmäksi ihmettelemään ojaan ajanutta autoa. Hän ei nähnyt itse onnettomuutta, mutta ehti kuitenkin paikalle juuri kun autoa ajanut mies ja hänen koiransa olivat kömpineet ulos autosta.

Ohikulkijan yllätykseksi mies päätti kuitenkin esittää, että hänellä ei olisi mitään tekemistä auton kanssa. Ilmeisesti auto ei ollut hänen omansa, minkä vuoksi hän oli päättänyt jättää sen niille sijoilleen ja paeta paikalta jonkin selityksen kera, että ei joutuisi itse vastuuseen mahdollisen laina-auton kolaroimisesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.