Poika ihasteli suurta lintuparvea – sitten yksi niistä ulosti pojan kasvoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni epäonninen ihminen on tänäkin kesänä joutunut jättämään torilla jäätelönsä tai terassilla ruokansa syömättä, kun lokki tai jokin muu lintu on ulostanut sen päälle. Tällä kerralla poika sai osansa linnun kakasta suoraan kasvoilleen.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jonka hänen isänsä onnistui taltioimaan kameraansa. Isä ja poika olivat ulkona ihastelemassa isoa lentoon lähtenyttä lintuparvea. Kummankin katse oli suoraan kohti taivasta, kunnes poika sai epämiellyttävän pikkukasan kasvoilleen.

Videolle tallentui surkuhupaisa tilanne, jossa yksi linnuista kakkasi suoraan pojan nenän päähän kun pojan kasvot olivat kohti taivasta. Isä ja poika eivät pystyneet pidättelemään nauruaan kun poika käänsi kasvonsa kameralle ja näytti linnunkakkaa, joka oli pudonnut suoraan keskelle nenää.