Upporikas Petra nosti rintavakonsa pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljardööri ja formulamoguli Bernie Ecclestonen tyttäret Tamara ja Petra Ecclestone tunnetaan näyttävästä luksuselämästään. 29-vuotias Petra Ecclestone vietti viime vuonna Italiassa megahäät, joiden tiedetään maksaneen yli viisi miljoonaa dollaria.

Nyt upporikkaat sisarukset Petra ja Tamara Ecclestone on kuvattu saapumassa viihdemoguli Simon Cowellin yksityisjuhliin West Hollywoodin AGO-klubille.

Petra Ecclestonen upporikas isukki isä taannoin tyttärelleen 85 miljoonalla dollarilla luksuskartanon, jota remontoi yli 500 rakennustyöntekijää. Sittemmin taloon tehtiin polttopulloisku, ja tänä vuonna Beyoncen ja Jay-Z:n kerrottiin ostavan talon.

Upporikas perijätär Petra Ecclestone nimettiin taannoin “Britannian lellityimmäksi tytöksi”. Kaunotar on kuitenkin väittänyt, ettei hänen päivätyönään ole vanhempiensa rahojen tuhlaaminen. Bernie Ecclestone erosi vuonna 2009 mallivaimostaan ja tyttäriensä Slavica-äidistä 24 vuoden avioliiton jälkeen.

Splash
Splash
Splash