Dakota Johnson tähdittää kauhuklasikkon uutta versiota – hyytävä traileri julki

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

50 Shades of Grey -tähti Dakota Johnson vaihtaa seuraavaksi sidontaleikit noituuteen ja balettiin. Hän tähdittää italialaisen Suspiria-kauhuklassikon uutta versiota.

Suspiriassa Johnsonin esittämä tanssija aloittaa opinnot Berliinissä sijaitsevassa tanssikoulussa. Pian nuorelle tanssijalupaukselle käy ilmi, että koulu kätkee syövereihinsä noituutta ja muita synkkiä salaisuuksia.

Dario Argenton vuonna 1977 ohjaaman elokuvan uusi versio on herättänyt kohua jo ennen varsinaista ensi-iltaansa. Variety-lehden mukaan elokuvasta etukäteen esitetty kohtaus järkytti yleisöä keväällä CinemaCon-tapahtumassa.

Call Me by Your Name -elokuvalla kiitosta keränneen Luca Guadagninon ohjaaman Suspirian muissa päärooleissa nähdään Tilda Swinton ja Chloe Grace Moretz. Elokuvan musiikista vastaa Radiohead-yhtyeen Thom Yorke.