Hämmentävä video – peilikuva liikkuu lasta nopeammin!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla nähdään outo ja jopa karmiva tilanne. Siinä lapsen peilikuva vaikuttaa liikkuvan nopeampaa kuin lapsi itse.

Viattoman oloisella videolla nähdään peilin edessä irvistelevä pieni teksasilaispoika. Kuvaajana toiminut äiti huomasi videossa jälkikäteen omituisen yksityiskohta. Peilikuva vaikuttaa poistuvan kuvasta poikaa nopeammin.

Kuten arvata saattaa, epäili osa videon katsojista oudon ilmiön johtuvan yliluonnollisista voimista. Osa puolestaan tarjosi sille maanläheisempiä selityksiä, kuten videon heikkoa laatua.

Twitter-käyttäjien mielikuvitusta kutkuttaneen videon jakanut Jolynn paljasti myöhemmin selityksen erikoiselle tilanteelle. Naisen mukaan kyseessä oli peilin kulman ja hänen sijaintinsa aiheuttama optinen harha.