Nämä horoskooppimerkit riitelevät eniten – tunnistatko itsesi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä uskoo horoskooppeihin, mikä voi johtua siitä, että he itse ajattelevat oman horoskooppinsa kuvaavan heitä täydellisesti. Horoskoopit luonnehtivat ihmisiä ja heidän käytöstään eri mittarien mukaan, ja nyt Bustle-sivusto paljasti mitkä horoskooppimerkit riitelevät eniten ja tulistuvat helpoiten.

1. Skorpioni

Skorpionit eivät pidä riitelemisestä, mutta he paisuttavat hyvin nopeasti pienenkin asian suureksi kokiessaan olevansa uhattuina.

2. Härkä

Härän kanssa saa ison tappelun aikaan uhkaamalla häntä. Härkä uskoo omiin mielipiteisiinsä ja harvemmin perääntyy tai myöntää olevansa väärässä.

3. Leijona

Leijona voi olla lähin ystäväsi tai suurin vihollisesi. Leijona ei tunne rajoja tulistuessaan riidan aikana. Leijonan kanssa voi saada sovinnon aikaiseksi vain pyytämällä itse anteeksi.

4. Rapu

Rapu on hiljainen ja kantaa kaunaa pitkään jos hänen tunteitaan loukataan. Sovinnon jälkeenkin rapu voi muistuttaa riidasta vielä vuosien päästä mikäli kokee siihen olevan aihetta.

5. Kaksoset

Kaksoset ovat tempperamenttisia. He voivat ottaa kiivaan keskustelun joko rauhallisesti vastaan tai purra toisen osapuolen pään poikki varoittamatta.