TOWIE-povipommit polttareissa – uimapukuvartalot säväyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohukaunotar Billie Faiers on päässyt viime vuosien aikana kuuluisuuteen siskonsa Samin siivellä. Molemmat neitokaiset tähdittävät kotimaassaan huippusuosittua The Only Way Is Essex -televisiosarjaa, ja ovat tuttuja näkyjä myös viihdelehtien sivuilta.

Eilen Billie ja Sam bongattiin nauttimassa vapaapäivästään Espanjan Ibizalla, jossa he suuntasivat esittelemään vartalojaan ja kurvikkaita etumuksiaan uimapuvuissa.

Billie on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt tauko on mahdollisesti ohi. Hänet on kuvattu viime aikoina jo pariin otteeseen julkkisjuhlissa. Realitytähti Sam Faiersin sisko Billie Faiers on yksi Iso-Britannian rintavimmista julkkisneitokaisista, ja hänet on nähty usein miestenlehtien sivuilla ja jopa kansikuvissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash