Janet Jackson soitti ex-miehensä luo poliisit – oli huolissaan vauvastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja ja nykyään myös perheenäiti Janet Jackson sai Eissa-nimisen poikansa yhdessä hänen entisen aviomiehensä Wissam Al Manan kanssa. Janet Jackson ja Wissam Al Mana erosivat kun vauvan syntymästä oli kulunut vain muutama kuukausi.

Eissa-vauva asustelee suurimmaksi osaksi 52-vuotiaan Jacksonin kanssa, mutta toisinaan lapsi on myös isänsä luona hoidossa. Taannoin Jackson joutui soittamaan entisen aviomiehensä luo poliisit ollessaan niin huolissaan oman lapsensa hyvinvoinnista Al Manan hoidossa.

Yksivuotias Eissa oli yöpynyt isänsä kanssa Malibussa Nobu-hotellissa. Janet Jackson oli soittanut huoneeseen poliisit tarkistamaan, että poika voi hyvin. Poliisit olivat People-sivuston mukaan käyneet huoneessa ja todenneet pojan voinnin hyväksi, minkä jälkeen he olivat poistuneet huoneesta.