Mikä kaula-aukko! Tässäkö talven paljastava trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paljastavissa asuissa viihtyvä uhkeamuotoinen malli Amber Rose muistutti taannoin äitienpäivänä naisia siitä, että äidiksi tuleminen ei tarkoita seksikkyyden katoamista. Sittemmin hän on ottanut oman lausuntonsa lausuntonsa tosissaan ja pukeutunut sen mukaisesti.

Eilen Amber Rose kuvattiin saapumassa juhlimaan Peppermint-klubille Los Angelesissa. Hän oli pukeutunut värikkääseen asuun, jonka mittava kaula-aukko varasti muiden juhlavieraiden huomion.

Julkisuudessa usein paljastavissa asuissa nähtävä kaunotar teki äskettäin pienimuotoisen ylilyönnin. Hän nimittäin asteli New Yorkissa järjestettyyn 2018 MTV Video Music Awards -gaalaan asussa, joka olisi voinut olla peräisin aikuisviihdekaupasta.

– Äidit saavat olla seksikkäitä. Meillä on oikeus hauskanpitoon. Saamme mennä välillä yöelämään lastemme nukkuessa ja nauttia ajasta. Elämä ei ole ohi lasten saamisen jälkeen, viisivuotiaan pojan äiti Amber Rose muistutti taannoin perheenäitejä.

Splash
Splash
Splash