Anopilta törkeä vihjaus miniän painosta – tarjoili pikkuannoksen sunnuntaiaterialla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Mumsnet on Yhdistyneen kuningaskunnan versio suomalaisesta Vauva-palstasta. Nyt eräs nainen kertoo anoppinsa törkeästä vihjailusta, jonka mukaan hänen tulisi laihduttaa. Anoppi osoitti mielipiteensä tarjoilemallaan sunnuntaiaterialla.

Ylipainoinen nainen kertoo tietävänsä olevansa lihava, mutta koska asia ei häiritse häntä, ei hän ole myöskään aikeissa laihduttaa. Hän piipahti äskettäin aviomiehensä vanhempien luona nauttimassa sunnuntaipaistia.

Naisen anoppi, eli aviomiehen äiti, oli valmistanut aterian. Anoppi on jatkuvasti laihdutuskuurilla.

Aterian valmistanut anoppi tarjoili omalle aviomiehelleen ja pojalleen reilut annokset ruokaa. Lihava miniä sai ainoastaan pienen lautasellisen, jossa oli yksi peruna, viipale kanaa ja kaksi ruokalusikallista vihanneksia.

Kun nainen oli pyytänyt ruokaa lisää, sanoi anoppi sen loppuneen. Naisen aviomies jakoi omasta annoksestaan hämmästyneelle vaimolleen.

Aterian ilmapiiri muuttui kiusalliseksi. Nainen ja hänen miehensä lähtivät paikalliseen pubiin. He joivat kännit ja hakivat kotimatkalla pikaruokaa, jota nauttivat anopin puutarhassa keittiön ikkunan alla.

Anoppi haukkui miniänsä possuksi. Pariskunta lähti appivanhempia karkuun heti humalasta selvittyään, nainen kirjoittaa Mumsnetissä.