Tunnistatko sinä kauneusleikkauksissa käyneet? Ihmiset laitettiin testiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä turvautuu kauneuskirurgisiin toimenpiteisiin halutessaan korjata jonkin pienen virheenä pitämänsä yksityiskohdan kasvoistaan tai vartalostaan. Moni hakeutuu kauneuskirurgin puheille myös siksi, että haluaa yrittää pysyä mahdollisimman nuoren näköisenä.

Nyt Cut-kanava on tehnyt mielenkiintoisen kokeilun, jossa vapaaehtoiset on laitettu tunnistamaan tuntemattomien ihmisten joukosta ne, jotka ovat käyneet kauneusleikkauksissa. Ihmisten tulee myös arvata mitä toimenpiteitä henkilöille on tehty.

Toisinaan leikkausten jälkeinen lopputulos on niin luonnollinen, että muut eivät osaisi edes arvata henkilön käyneen kauneusleikkauksessa. Joskus leikkausten jäljet ovat myös niin näkyvät, että kenellekään ei jää epäselväksi se, että henkilö on käynyt kauneusleikkauksissa.