Nelli Matula tyrmäävän upea iltapuvussa – illan ehdoton kuningatar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään lauantaina Blockfesteillä esiintyvä Nelli Matula on noussut parissa vuodessa suureen suosioon hittikappaleidensa myötä, mutta nuori kaunotar on nähty lisäksi myös muun muassa MTV3-kanavan Tähdet, tähdet -televisiosarjassa. Nelli julkaisee nykyisin upeita kuvia sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa popkaunotar nähdään tuoreessa kuvassaan illallisella, jonne hän on pukeutunut todella näyttävään iltapukuun. Oli ravintola mikä tahansa, niin Matula oli takuulla illan kuningatar.

When you get all dressed up for your burger. 🍔

Henkilön Nelli Matula (@nellimatula) jakama julkaisu

Stara sai pari vuotta sitten kunnian tehdä Nelli Matulan ensimmäisen haastattelun. Silloin hän veikkasi kuluvan vielä pari vuotta ennen kuin hänen kuvillaan myydään lehtiä. Ura onkin edennyt melko tarkasti siten kuin Nelli aikoinaan itse ennusti. Katso haastattelu tästä tai artikkelin alta.