Lentävä Tesla tallentui videolle – valtavalla ylinopeudella tasoristeykseen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kanadalainen 46-vuotias mies on viis välittänyt kanadalaisen kaupungin liikennesäännöistä. Hän ajoi Teslallaan reilua ylinopeutta Barrien kaupungissa sijaitsevaan tasoristeykseen. Läheisen liiketilan valvontakamerat ikuistivat, mitä sen jälkeen tapahtui.

Ylinopeutta sähköautollaan ajanut mies teki tasoristeyksen jälkeen usean metrin pituisen ilmalennon. Ajoneuvo lensi kaaressa vastaantulijoiden kaistalle. Onneksi vastaan ei tullut muita ajoneuvoja kello kahdeksan aikaan illalla tapahtuneen onnettomuuden aikaan.

Miehen Tesla-merkkinen ajoneuvo oli päätynyt ilmalennon jälkeen läheiselle parkkipaikalle ja törmännyt puuhun. Kuljettaja sai syytteet liikenteen vaarantamisesta. Hänet ja autossa ollut matkustaja kuljetettiin sairaalahoitoon pienten vammojen vuoksi, Global News uutisoi.