Sara Jean Underwood alastomana autiomaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana.

Viime aikoina Sara Jean Underwood on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa oma alastonkuvansa. Siinä hän nojailee täysin alastomana suurikokoiseen tukkipuuhun, jonka iäksi hän kertoo 200 miljoonaa vuotta. Lisäksi hän julkaisi kaksi muutakin alastonkuvaa, joihin julkaisemme ainoastaan linkit tässä ja tässä.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.