Lapset neuvovat aikuisia – näin ollaan onnellisia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset oppivat päivittäin uusia asioita tarkkailemalla vanhempia sisaruksiaan ja omia vanhempiaan. Nyt lapset kuitenkin opettavat videolla aikuisia olemaan onnellisia hauskojen neuvojensa avulla.

BuzzFeedVideo-kanava on julkaissut hellyttävän YouTube-videon, jossa eri-ikäiset lapset kertovat aikuisille onnellisuudesta. Lapset antavat aikuisille neuvoja siihen miten ollaan onnellisia, ja neuvot ovat arvatenkin toisinaan melko villejä.

Lasten mielestä onnelliseksi tullaan auttamalla muita. Eräs neljävuotias pikkutyttö on myös sitä mieltä, että julmien asioiden tekeminen tekee onnelliseksi. Yli kymmenenvuotiaat lapset neuvoivat olemaan mahdollisimman paljon omien rakkaiden ihmisten ympäröimänä, koska se tekee heidän mielestään onnelliseksi.