Pete Davidson paljasti miten kosi Ariana Grandea – romanttista vai ei?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande ja koomikko Pete Davidson ehtivät seurustelemaan vasta muutaman viikon ajan julkisesti ennen kuin pariskunta jo ilmoittikin menneensä kihloihin. Nyt Pete Davidson paljasti Variety-sivustolle antamassaan haastattelussa miten hän kosi poptähteä.

Pete Davidson ei halunnut mitään vanhanaikaista ja tavanomaista kosintaa. Hän päätti vain eräänä iltana elokuvan katsomisen jälkeen kysyä Ariana Grandelta: ”Menisitkö kanssani naimisiin?”. Mies ei vieläkään voi uskoa, että nainen vastasi kyllä. Davidsonin mukaan Grande on niin ihana ihminen, että hän voisi vain itkeä.

Ariana Granden vasemman käden nimetöntä on kihlauksen jälkeen koristanut jättikokoinen kolmen karaatin timanttisormus. Sormuksen hinta on arviolta noin 93.000 dollaria, ja se viekin suuren kokonsa vuoksi tilaa naisen kädestä lähes koko nimettömän sormen leveyden verran.

s∀WΛ 🛸

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on