Teho-osasto -sarjan näyttelijätär on kuollut – poliisi ampui kotona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille lähinnä Teho-osasto -suosikkisarjasta tunnetuksi tullut näyttelijätär Vanessa Marquez on kuollut. Hän menehtyi torstaina poliisin ampumiin luoteihin Yhdysvaltojen Kalifornian South Pasadenassa.

Splash
Splash

Poliisit oli soittanut tähden asunnolle tämän vuokraisäntä, joka oli huolissaan naisen hyvinvoinnista. 49-vuotias Vanessa Marquez olisi ollut huonossa kunnossa poliisien saapuessa paikalle. Siksi poliisit soittivat ambulanssin ja jatkoivat keskustelua Marquezin kanssa.

Lopulta puolentoista tunnin jälkeen Marquez oli tämänhetkisten tietojen mukaan ottanut käsiinsä ilmapistoolin ja osoittanut sillä poliiseja. Poliisi avasi tulen ja surmasi näyttelijättären. Viranomaisten mukaan Marquez oli kärsinyt viime aikoina mielenterveydellisistä ongelmista.

Näyttelijättären kodin seinällä nähdään oheisissa kuvissa luodinreikiä, ja ikkuna on rikki. Teho-osasto -sarjassa Vanessa Marquez näytteli 27 jaksossa Wendy Goldmanin roolia.