Siperianhusky jäi kiinni sotkemisesta – äänekäs väittely videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat osaavat pikkulasten tavoin osoittaa mieltään sekä käytöksellään että ääntelyllään jos niitä kielletään tekemästä jotakin. Tällä kerralla omapäinen siperianhusky päätti puolustaa itseään äänekkäästi jäätyään pahanteosta kiinni.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa koira osoittaa mieltään omistajilleen. Blu-niminen siperianhusky on varastanut vessasta vessapaperirullan, jonka kanssa leikkiminen on aiheuttanut pienen sotkun olohuoneeseen.

Videolla nähdään millainen reaktio Blulla on siihen kun omistaja yrittää selvittää tilanteen lemmikkinsä kanssa. Blu tietää selvästi jääneensä kiinni ja näyttää ajattelevan, että hyökkäys on paras puolustus. Senpä vuoksi koira ulvookin naisen puheen päälle eikä anna naisen torua koiran tekosia.