Bella Thorne näyttävissä bikineissä – kainalokarvat vetävät hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Taannoin 20-vuotias Thorne tuli julkisesti kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali.

Bella Thorne julkaisi hänen yli 18 miljoonan Instagram-seuraajansa iloksi kuvan, jossa nainen poseeraa hänen ystävänsä Danin kanssa Filthy Fangs -merkkisissä bikineissä. Punaisen ja kirkkaan keltaisen sävyissä saatavilla olevat bikinit saivat varmasti ohikulkijoidenkin huomion kiinnittymään naisiin kun he astelivat värikkäät bikinit yllään New Yorkin kaduilla.

Bella Thornen fanit ovat tottuneet siihen, että nainen hemmottelee heitä tasaisin väliajoin todella näyttävillä ja seksikkäillä kuvilla. Tällä kerralla nuori tähti esitteli uusia bikineitään myös Instagram-tarinassaan, jossa nainen piti käsiään ylhäällä ja näytti itsevarmasti myös kasvattamansa kainalokarvat.

#bellathorne #bellarina #bellarinas #beautiful #queen #cute #red #prettygirl

A post shared by ベラ&ダニ B&D (@belladani__world) on