Heather Locklearia uhkaa jopa 9 vuoden vankilatuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten Dynastia ja Melrose Place -televisiosarjoista tunnetuksi tullut näyttelijä Heather Locklear kävi poliisin ja ensihoitajien kimppuun ja pian sen jälkeen kiidätettiin sairaalaan. Nyt hän on joutumassa vastuuseen teoistaan, ja sen myötä jopa vuosiksi vankilaan.

Heather ei ilmestynyt itse paikalle torstaina järjestettyyn oikeudenkäyntiin, jossa häntä syytetään kolmesta rikoksesta hänen käytyään poliisien ja ensihoitajien kimppuun kotonaan 24. heinäkuuta.

Jokaisesta kolmesta rikoksesta hänet voidaan tuomita kolmeksi vuodeksi vankilaan, eli yhteensä yhdeksäksi vuodeksi. Todellisuudessa tuomion odotetaan kuitenkin olevan yhteensä korkeintaan kolme vuotta vankeutta. Locklear kiistää teot. Oikeudenkäynti jatkuu 27. syyskuuta.

Viranomaiset hälytettiin tähden kotiin, kun vahvasti juopunut entinen televisiotähti aiheutti häiriötä. Poliisin saavuttua paikalle Locklear työnsi poliisia, joka yritti erottaa näyttelijää tämän perheenjäsenistä. Myöhemmin hän potkaisi paikalle hälytettyä ensihoitajaa. Poliisi otti näyttelijän kiinni, mutta vapautti tämän myöhemmin.

Vain muutama tunti putkasta pääsemisen jälkeen Locklearin kotoa soitettiin jälleen hätänumeroon ja näyttelijän ilmoitettiin saaneen yliannostuksen. Kotiin lähetettiin ambulanssi, joka kiidätti Locklearin sairaalahoitoon toistamiseen 24 tunnin sisällä. Locklearin päätti sittemmin ilmoittautua vapaaehtoisesti hoitoon.