Suvi suivaantui Juha Sipilälle – istutti puuntaimen maantien kuoppaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tieverkosto sai tuoreimmassa budjetissa hieman lisärahoitusta, mutta tiestön korjausvelka on paisunut vuosikymmenten saatossa jo miljardeihin euroihin. Teiden surkea kunto huolestuttaa koko maassa, ja nyt Suvi Karhu on päättänyt hieman näpäyttää pääministeri Juha Sipilää aiheesta.

– Sipilä, nää terveiset on sulle. Sä sanoit eilen, että jokaisen autoilijan pitäisi jatkossa tankkauksen yhteydessä maksaa ylimääräistä maksua, jolla istutettaisiin puun taimia.

– Päätin tarttua tuumasta toimeen. Kävin juuri äsken tankkaamassa 60 eurolla, josta 40 euroa on muuten veroja puhtaasti Sipilä sulle. Toivottavasti käytät ne fiksusti vaikka niihin puun taimiin. Aika monta puun tainta sillä saa. Etenkin kun ensi vuoden budjetissa perusväylien pitoon käytetään 200 miljoonaa vähemmän rahaa kuin aiemmin, Karhu kommentoi videollaan.

Tämän jälkeen Karhu istuttaa maantiessä olevaan suureen kuoppaan puun taimen.

– Et voisi näitä kuoppia teissä sitten hieman muillakin tavoilla sitten korjata, Suvi Karhu toteaa.